boring job contest

Having a boring job pays off!
YES! This is a boring job contest! This is how it works: if your job is super boring, write a comment under this post explaining what’s your job and why is it boring (it doesn’t have to be too long, one sentence is just ok). I will personally read all the posts and decide which job is the most boring and deserves to win, and if it is too difficult to decide Mochi will help. On May the 1st of 2013 I announce the winner. The winner will receive an original drawing that I will personally do for the occasion and that will be posed on the blog for everyone to envy the winner ;).
If you are the winner you have to send an email to 157ofgemma@gmail.com with your address and I send you your gift.
RULES:
 1. There is only one way to participate: describing your job posting a comment under this post, not by email, not by facebook, just in here.
 2. No cheating! If your job is made up the world will punish you with bad breath for the rest of your life, good luck with that.
 3. It’s a boring job contest, not a bad salary contest. So, if your job is to feed baby pandas in a paradise island and you get paid 1 dollar a year, I’m sorry but your job is still awesome, you don’t deserve to win!
Tenir una feina avorrida te premi!
SI! Això es un concurs de feines avorrides! Funciona així: si la teva feina és reavorrida escriu un comentari sota aquesta entrada explicant quina és la teva feina i perquè és avorrida (no cal que sigui massa llarg, amb una frase ja serveix). Jo llegiré tots els comentaris personalment i decidiré quina feina és la més avorrida i mereix guanyar, i si em costa molt decidir el Mochi m’ajudarà. El dia 1 de maig de 2013 anunciaré el guanyador. El guanyador rebrà un dibuix original fet per mi especialment per aquesta ocasió i que penjaré al blog perquè sigui l’enveja de tothom ;).
Si ets anunciat guanyador hauràs d’enviar un email a 157ofgemma@gmail.com amb la teva adreça i t’enviaré el teu regal.
NORMES:

 1. Només hi ha una manera de participar: descriure la teva feina posant un comentari sota aquest post, ni per mail, ni per facebook, només per aquí.
 2. No s’hi val fer trampes! Si t’inventes la feina el món en castigarà amb halitosi per la resta de la teva vida, així que bona sort.
 3. És un concurs de feines avorrides, no de salaris. Si la teva feina és donar de menjar a ossos panda bebés a una illa paradisíaca i guanyes 1 euro a l’any, ho sento però la teva feina segueix sent fantàstica, no et mereixes guanyar!
Tener un trabajo aburrido tiene premio!
SI! Esto es un concurso de trabajos aburridos! Funciona así: si tu trabajo es aburrido escribe un comentario debajo de esta entrada explicando cual es tu trabajo y porque es aburrido (no hace falta que sea demasiado largo, con una frase sirve). Yo leeré todos los comentarios personalmente y decidiré cual es el trabajo mas aburrido y que merece ganar, si me cuesta mucho decidir Mochi me ayudará. El dia 1 de mayo de 2013 anunciaré el ganador. El ganador recibirá un dibujo original hecho por mi especialmente para esta ocasión y que colgaré en el blog para que pueda ser la envidia de todo el mundo ;).
Si eres anunciado ganador habrás de enviar un email a 157ofgemma@gmail.com con tu dirección y te enviare tu regalo.
NORMAS:

 1. Solo hay una manera de participar: describir tu trabajo poniendo un comentario debajo de este post, ni por mail, ni por facebook, solo por aquí.
 2. No se vale hacer trampas! Si te inventas un trabajo el mundo te castigará con halitosis para el resto de tu vida, así que buena suerte.
 3. Es un concurso de trabajos aburridos, no de salarios. Así que, si tu trabajo es dar de comer a osos panda bebé en una isla paradisíaca y ganas 1 euro al año, lo siento pero tu trabajo sigue siento fantástico, no te mereces ganar!

8 thoughts on “boring job contest

 1. La feina que tinc ara no es gens avorrida (be, de vegades), pero la + avorrida que he tingut ultimament ha estat d'ajudant en una botiga dantiguitats a Londres:

  El propietari manant-me moure coses d'una banda a l'altra mentre es pensava si li agradava la composicio. Exemple: 'Pots agafar aquell mussol daurat dalla radera i posarlo al costat dels canalobres de 1800?' … i al cap de 10 minuts: Pots agafar els canelobres de 1800 i posar-los al magatzem?

  ARGHSJ?!@$%>?!…

  Felicitats pel blog Gemma, m'encanta!
  N'has de fer algun sobre manies de tios… et donaria per un llibre de 3 volums!

  Muaks!

  Like

 2. La meva feina consisteix en redactar i llegir molta documentació (demandes de divorci, demandes de desnonament, contractes d'arrendament, etc), buscar i llegir sentències, portar la comptabilitat del despatx (incloses les declaracions fiscals)…etc etc

  Gemmaaaaaa, vull un dibuix teu!!. MUAA

  Like

 3. And more, I didn't get ANY PAID from this internship while I paid for my transportation fees! My supervisor even gave me a shitty grade no matter how hard I worked over last summer!!

  Like

 4. My summer internship was super boring!

  1. there were many times i had to get up at 5:30 a.m in the morning because my supervisor wanted me to give out leaflet in order to propagandize 'what is collective bargain' to dockers.

  2. It was too early, everyone literally waited for the mini bus with drowsy eyes. No one wants to take our leaflet. I was like a abandoned kid standing in the herd feeling like no one likes me yelling at heart that i will never be working for any institution like trade union. It is not educated at all!

  Like

 5. Jo tinc una feina que ara mateix consisteix en estar de peu a sobre d'una moqueta durant 4 hores serguides esperant a que entri algún client… el millor es quan ve el teu jefe i et diu que facis veure que treballes… Tot per el módic preu de 5 euros l'hora!
  També he tingut feines molt més avorrides i bizarres, com per exemple, gravar senyals esportives d'esports d'hivern “rarunos” durant hores i hores…

  Like

 6. Si, tinc la feina més avorrida del món.

  Només cal dir la paraula “recerca” perquè la persona que l'escolta entri en un estat de letàrgia i adormiment. Per no parlar de la persona que executa la “recerca”, la feina de la qual consisteix a passar-se 10 hores llegint articles acadèmics en llengües vàries (mai la pròpia), sense conversar amb ningú més que amb el seu estomac, que de tant en tant li recorda que la precarietat laboral l'ha portat a dinar un trist tupper de cigrons.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s